این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

:: اخبار

بیانیه پایانی نوزدهمین کنفرانس بین المللی انجمن رمز ایران

در اولین سال از قرن پانزدهم هجری شمسی و در آغاز سومین دهه از فعالیت‌های انجمن رمز ایران، با شرایط و فضایی مواجه هستیم که به دلیل اقدامات تأثیرگذار سالیان گذشته این انجمن در عرصه آموزش، ارتقاء فرهنگ عمومی و تخصصی در حوزه امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات (افتا) و پشتیبانی علمی از شکل‌گیری وتوسعه صنعت افتا، توجه به موضوع امنیت اطلاعات و ارتباطات، به یکی از دغدغه‌های مهم مدیران و مسئولین کشور تبدیل شده است. این شرایط، در کنار شکل‌گیری و بلوغ تدریجی زیست‌بوم افتا، موقعیت ویژه‌ای را بوجود آورده است که می‌تواند آینده بسیار بهتری را برای امنیت فضای سایبری کشور رقم بزند. همگام با این شرایط، برنامه راهبردی پنجساله پنجم انجمن رمز ایران، با توجه به اسناد بالادستی حوزه افتا، در جهت توسعه کیفی دانش رمزشناسی و امنیت اطلاعات در کشور تدوین شده است که رویکرد اصلی آن، ارتقای بیش از پیش سطح کیفی فعالیت‌ها با هدف فراهم کردن دانش بومی و رسیدن به جایگاه شایسته و تأثیرگذار منطق ه­ای و جهانی در علم رمزشناسی و فناوری امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات (افتا) است...........

دانلود کتابچه راهنما و چکیده مقالات نوزدهمین کنفرانس بین المللی انجمن رمز ایران

با سلام و احترام و عرض خیر مقدم خدمت شرکت کنندگان در نوزدهمین کنفرانس بین المللی انجمن رمز ایران در دانشگاه گیلان به استحضار می رساند جهت دانلود کتابچه راهنما و چکیده مقالات می توانید از آدرس لینک درج شده در زیر و یا در صفحه اصلی، منوهای سمت راست بخش فایل های مورد نیاز استفاده نمایید.

لینک ورود به نوزدهمین کنفرانس بین المللی انجمن رمز ایران

با سلام و احترام و عرض خیر مقدم خدمت شرکت کنندگان در نوزدهمین کنفرانس بین المللی انجمن رمز ایران در دانشگاه گیلان به استحضار می رساند جهت شرکت در کنفرانس می توانید طبق برنامه زمانبندی از لینک های زیر استفاده نمایید.

لینک ورود به کارگاه های روز دوم نوزدهمین کنفرانس انجمن رمز ایران

با سلام و احترام خدمت شرکت کنندگان عزیز در نوزدهمین کنفرانس بین المللی انجمن رمز ایران به منظور شرکت در کارگاه های روز دوم کنفرانس طبق برنامه زمانی اعلام شده در بخش برنامه زمان بندی کنفرانس در منوی اصلی از طریق لینک های زیر در بستر اسکای روم وارد اتاق مربوطه با کارگاه های روز دوم شده، گزینه مهمان را انتخاب و نام خود را به طور کامل وارد نمایید و وارد کلاس شوید. لینک مجازی اتاق شماره 1: https://www.skyroom.online/ch/uog/iscisc_room1 لینک مجازی اتاق شماره 2: https://www.skyroom.online/ch/uog/iscisc_room2

فایل های مورد نیاز

کتابچه راهنما و چکیده مقالات
برنامه زمانبندی نشست ها
برنامه زمانبندی کارگاه ها

قالب انگلیسی ارائه مقالات

قالب فارسی ارائه مقالات
قالب انگلیسی ارائه کارگاه
قالب فارسی ارائه کارگاه
دستور العمل مقاله انگلیسی
(فرمت مجله IseCure)

دستور العمل مقاله انگلیسی
(فرمت IEEE)

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.2)